Sunday, January 24, 2021

Window 10 media creation tool download

Window 10 media creation tool download
Uploader:Mandarin
Date Added:08.10.2015
File Size:51.31 Mb
Operating Systems:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads:35610
Price:Free* [*Free Regsitration Required]





Lejupielādēt Windows 10


3/7/ · Windows Media Creation Tool is a Microsoft-licensed programme that lets you download the latest version of their operating system for free. You can also create a portable ISO to install it on another PC or save it just in case your device crashes.9/10(). Télécharger Windows Avant de procéder à la mise à jour, référez-vous aux informations de lancement de Windows pour connaître les problèmes connus et . Download Windows 10 Media Creation Tool for Windows to create installation media to install Windows 10 on your blogger.comegory: Operating Systems & Updates.




window 10 media creation tool download


Window 10 media creation tool download


Pirms atjaunināšanas, lūdzu, skatiet Windows laidiena informācijas statusu saistībā ar zināmām problēmām, lai apstiprinātu, ka jūsu ierīce nav skarta. Atjaunināšanas palīgs var palīdzēt jums veikt atjaunināšanu uz visjaunāko Windows 10 versiju. Lai sāktu, noklikšķiniet uz Atjaunināt tūlīt. Lai sāktu darbu, vispirms nepieciešama Windows 10 instalēšanas licence. Pēc tam varēsiet lejupielādēt un palaist rīku Media Creation Tool. Papildinformāciju par rīka lietošanu skatiet tālāk sniegtajos norādījumos.


Ja operētājsistēmu Windows 10 instalējat datorā, kur darbojas Windows XP vai Windows Vista, vai ja jums ir nepieciešams izveidot instalēšanas datu nesēju, lai operētājsistēmu Windows 10 instalētu citā datorā, skatiet tālāk sadaļu Rīka lietošana instalēšanas datu nesēja USB zibatmiņas, DVD diska vai ISO faila izveidošanai, window 10 media creation tool download, lai operētājsistēmu Windows 10 instalētu citā datorā. Pirms operētājsistēmas Windows 10 instalēšanas ir jāpārliecinās, ka jūsu dators atbilst Windows 10 sistēmas prasībām.


Tāpat ir ieteicams apmeklēt datora ražotāja vietni, lai iegūtu papildinformāciju par atjauninātiem draiveriem un aparatūras saderību. Pēc lejupielādēšanas un instalēšanas rīks jums palīdzēs izpildīt visus posmus, kas veido datora operētājsistēmas Windows 10 iestatīšanas procedūru. Kad atlasāt Windows 10, ir pieejami visi Windows 10 izdevumi, izņemot izdevumu Enterprise.


Papildinformāciju par izdevumu Enterprise skatiet lielapjoma licencēšanas pakalpojumu centrā. Izpildiet šīs darbības, lai izveidotu instalēšanas datu nesēju USB zibatmiņu window 10 media creation tool download DVD diskukuru varat izmantot, lai instalētu jaunu Windows 10 kopiju, veiktu tīro instalēšanu vai pārinstalētu operētājsistēmu Windows  Pirms lejupielādējat šo rīku, pārliecinieties, ka jums ir izpildīti tālāk uzskaitītie priekšnosacījumi.


Pārbaudiet, vai datorā, kur vēlaties instalēt operētājsistēmu Windows 10, ir izpildīti daži tālāk minētie priekšnosacījumi. Ja jums ir Office vai agrāka versija un izlemjat veikt Windows 10 tīro instalāciju, jums ir jāatrod sava Office produkta atslēga.


Padomus par savas produkta atslēgas atrašanu skatiet rakstā Office produkta atslēgas atrašana vai rakstā Produkta atslēgas ievadīšana savai Office programmai. Atlasiet operētājsistēmai Windows 10 lietojamo valodu, izdevumu un arhitektūru 64 bitu vai 32 bitu. Šajā tabulā sniegtā informācija jums palīdzēs izlemt, kuru Windows 10 izdevumu izvēlēties. Pēc šo Windows 10 instalēšanas darbību izpildīšanas, lūdzu, pārbaudiet, vai ir instalēti visi nepieciešamie ierīču draiveri.


Ieteicams arī apmeklēt savas ierīces ražotāja atbalsta vietni, lai saņemtu visus papildu draiverus, kas varētu būt nepieciešami. Draiveri ierīcēm Surface ir atrodami lapā Lejupielādēt draiverus un aparātprogrammatūru ierīcēm Surface. Pirms sākat operētājsistēmas Windows 10 instalēšanu, ir ieteicams saglabāt visus savus darbus un izveidot datora dublējumkopiju. Ja lietojāt datu nesēja izveidošanas rīku, lai lejupielādētu ISO failu operētājsistēmai Windows 10, tad pirms nākamo darbību izpildīšanas jums ir nepieciešams to ierakstīt DVD diskā.


Lai atvērtu atsāknēšanas izvēlni vai mainītu atsāknēšanas secību, window 10 media creation tool download, uzreiz pēc datora ieslēgšanas nospiediet taustiņu piemēram, F2, F12, Delete vai Esc. Norādījumus par to, kā piekļūt atsāknēšanas izvēlnei vai mainīt atsāknēšanas secību datorā, skatiet datora komplekta nodrošinātajā dokumentācijā vai ražotāja vietnē.


Ja USB vai DVD datu nesējs nav redzams atsāknēšanas opciju sarakstā, sazinieties ar datora ražotāju un noskaidrojiet, kā jārīkojas, lai BIOS iestatījumos īslaicīgi atspējotu drošo atsāknēšanu. Ja neizdodas veikt izmaiņas atsāknēšanas izvēlnē vai atsāknēšanas secībā un dators joprojām tiek atsāknēts, izmantojot aizstājamo operētājsistēmu, iespējams, dators netika izslēgts pilnībā.


Ja lejupielādējāt ISO failu operētājsistēmai Windows 10, šis fails tiek lokāli saglabāts jūsu atlasītajā vietā. Ja jūsu datorā ir instalēta trešās personas DVD ierakstīšanas programma, kuru vēlaties izmantot instalēšanas DVD izveidošanai, šo programmu varat atvērt, dodoties uz vietu, kur fails ir saglabāts, un veicot dubultklikšķi uz ISO faila, vai noklikšķiniet uz ISO faila ar peles labo pogu, atlasiet vienumu Atvērt ar un izvēlieties nepieciešamo DVD rakstīšanas programmatūru.


Ar peles labo pogu noklikšķiniet uz ISO faila un atlasiet vienumu Rekvizīti. Cilnē Vispārīgi noklikšķiniet uz Mainītkā programmu, kuru vēlaties lietot ISO failu atvēršanai, atlasiet Windows Explorer un pēc tam atlasiet vienumu Lietot. Pēc tam ar peles labo pogu noklikšķiniet uz ISO faila un atlasiet vienumu Ierakstīt diska attēlu.


Šādi tiek izpildīta jūsu pašreizējās operētājsistēmas jaunināšana uz Windows  Lejupielādēt Windows 10 Pirms atjaunināšanas, lūdzu, skatiet Windows laidiena informācijas statusu saistībā ar zināmām problēmām, window 10 media creation tool download, lai apstiprinātu, ka jūsu ierīce nav skarta.


Windows 10 atjauninājums Atjaunināt tūlīt Konfidencialitāte. Vai datorā vēlaties instalēt operētājsistēmu Windows 10? Lejupielādēt rīku tūlīt Konfidencialitāte, window 10 media creation tool download. Rīka lietošana šī datora jaunināšanai uz Windows 10 noklikšķiniet, lai rādītu vairāk vai window 10 media creation tool download informācijas Šie norādījumi ir jālieto tālāk uzskaitītajos gadījumos.


Jums ir Windows 10 instalēšanas licence,  un šis dators tiek jaunināts no operētājsistēmas versijas Windows 7 vai Windows 8. Operētājsistēmu Windows 10 jums ir nepieciešams pārinstalēt datorā, kur jau esat sekmīgi aktivizējis operētājsistēmu Windows  Atlasiet vienumu Lejupielādēt rīku un atlasiet vienumu Palaist. Lai palaistu šo rīku, jums ir jābūt administratoram. Ja pieņemat licences nosacījumus, lapā Licences nosacījumi atzīmējiet vienumu Pieņemu.


Lapā Ko vēlaties darīt? Ja šajā datorā iepriekš jau esat veicis jaunināšanu uz Windows 10 un to pārinstalējat, produkta atslēga jums nav jāievada. Jūsu Window 10 media creation tool download 10 kopija tiks automātiski aktivizēta vēlāk, izmantojot jūsu digitālo licenci. Kad operētājsistēma Windows 10 ir gatava instalēšanai, tiek parādīts kopsavilkums par jūsu veiktajām izvēlēm, kā arī to, kas šajā jaunināšanā tiks paturēts.


Atlasiet vienumu Mainīt, ko paturētlai norādītu, vai vēlaties Paturēt personiskos failus un programmas vai Paturēt tikai personiskos failusvai norādiet, ka jaunināšanas laikā nevēlaties paturēt Neko. Saglabājiet un aizveriet visas atvērtās programmas un failus, kuri jums var būt atvērti, un — kad esat gatavs — atlasiet vienumu Instalēt. Operētājsistēmas Windows 10 instalēšana var aizņemt kādu laiku, un dators tiks vairākas reizes pārstartēts.


Datoru noteikti nedrīkst izslēgt. Ir izveidots savienojums ar internetu var būt piemērojamas interneta pakalpojumu sniedzēja maksas. Datora, USB vai ārējā diska datu krātuvē ir pietiekami daudz brīvas vietas šai lejupielādei. Ieteicams izmantot tukšu USB zibatmiņas disku vai DVD disku, jo viss izmantotajā datu nesējā saglabātais saturs tiks dzēsts. Jūs izveidosiet Windows 10 64 bitu vai 32 bitu versiju. Lai to pārbaudītu savā datorā, datora iestatījumos atveriet sadaļu Datora informācija vai vadības panelī atveriet sadaļu Sistēma un meklējiet ierakstu Sistēmas tips.


Sistēmas prasības. Pārliecinieties, ka dators atbilst Windows 10 sistēmas prasībām. Valoda sistēmā Windows. Kad instalējat operētājsistēmu Windows 10, jums ir jāizvēlas tā pati valoda.


Lai redzētu, kādu valodu jūs lietojat pašlaik, datora iestatījumos atveriet sadaļu Laiks un valoda vai vadības panelī atveriet sadaļu Reģions. Windows izdevums. Tāpat jums ir jāizvēlas tas pats Windows izdevums. Lai pārbaudītu, kuru izdevumu izmantojat pašlaik, datora iestatījumos atveriet sadaļu Datora informācija window 10 media creation tool download vadības panelī atveriet sadaļu Sistēma un meklējiet ierakstu Windows izdevums.


Izdevums Windows 10 Enterprise datu nesēja izveidošanas rīkā nav pieejams. Lai iegūtu papildinformāciju, dodieties uz vietni Lielapjoma licencēšanas pakalpojumu centrs.


Microsoft Office produkti, window 10 media creation tool download. Ja tikko iegādājāties jaunu ierīci, kurā ietilpst programmatūra Office , ieteicams izpirkt instalēt programmatūru Office, pirms jaunināt uz operētājsistēmu Windows  Lai izpirktu savu Office kopiju, skatiet rakstu Office Home, Personal vai University lejupielāde un instalēšana datorā.


Lai iegūtu papildinformāciju, apskatiet rakstu Kā jaunināt uz Windows 10 jaunās ierīcēs, kurās iekļauts Office Rīka lietošana instalēšanas datu nesēja izveidošanai. Atlasiet vienumu Lejupielādēt rīku tūlīt un atlasiet vienumu Palaist. Ja piekrītat licences nosacījumiem, atzīmējiet vienumu Pieņemu. USB zibatmiņa. Viss zibatmiņā esošais saturs tiks dzēsts. ISO fails. Kad fails ir lejupielādēts, varat doties uz vietu, kur šis fails ir saglabāts, vai atlasīt vienumu Atvērt DVD rakstītāju un izpildīt norādījumus par faila ierakstīšanu DVD diskā.


Kad instalēšanas datu nesējs ir izveidots, izpildiet tālāk aprakstītas darbības, lai to lietotu. Jūsu izveidotā instalēšanas datu nesēja lietošana noklikšķiniet, lai rādītu vairāk vai mazāk informācijas Pirms sākat operētājsistēmas Windows 10 instalēšanu, ir ieteicams saglabāt visus savus darbus un izveidot datora dublējumkopiju.


Restartējiet datoru. Lapā Instalēt sistēmu Windows atlasiet savas valodas, laika un tastatūras preferences, un pēc tam atlasiet vienumu Tālāk. Atlasiet vienumu Instalēt sistēmu Windows.


ISO faila pieslēgšana. Cilnē Vispārīgi noklikšķiniet uz Mainīt Ar peles labo pogu noklikšķiniet uz ISO faila un atlasiet vienumu Pieslēgt. Veiciet dubultklikšķi uz ISO faila, lai redzētu tajā esošos failus. Veiciet dubultklikšķi uz faila setup.


Lai lejupielādētu Enterprise izdevumus, pierakstieties vietnē Lielapjoma licencēšanas pakalpojumu centrs. Apmeklējiet vietni Windows Insiderlai lejupielādētu Insider programmas priekšskatījuma būvējumus. Apmeklējiet lapu Lejupielādēt akadēmiskos produktuslai lejupielādētu Education izdevumus ir nepieciešama produkta atslēga. Atsauksmju sniegšana Izvēlieties kādu opciju.


Izvēlieties kādu opciju. Pastāstiet, ko mēs varētu darīt, lai uzlabotu šo vietni. Pateicamies par vērtīgo atbildi.


Read More





Upgading and Installing Windows 10 Using The Media Creation Tool

, time: 3:33







Window 10 media creation tool download


window 10 media creation tool download

3/7/ · Windows Media Creation Tool is a Microsoft-licensed programme that lets you download the latest version of their operating system for free. You can also create a portable ISO to install it on another PC or save it just in case your device crashes.9/10(). Download Media Creation Tool - Create a setup package to deploy Windows 10 either from an ISO file you can burn to disc, or through a bootable USB flash drive with this powerful app. Télécharger Windows Avant de procéder à la mise à jour, référez-vous aux informations de lancement de Windows pour connaître les problèmes connus et .






No comments:

Post a Comment